Pangsit Goreng

 

Aantal is gelijk aan je vellen.

 

Nodig:

Pangsit vellen of loempia vellen die je in vieren knipt.

Pond Half om half gehakt

 

2 eieren

 

2 teentjes knoflook

 

Zout en peper

 

Zonnebloemolie om in te frituren

Chilisaus

Tomatenketchup

 

Pers of snijd de knoflook en doe bij het gehakt.

1 ei

Zout en peper naar smaak

Goed Mengen.

 

Draai er balletjes van, iets groter dan een soepballetje.

 

Haal de vellen voorzichtig van elkaar

Bewaar onder een vochige doek of plastic

 

Klop 1 eiwit in een kommetje

 

Doe een balletje in het midden van het vierkantje en vouw er een schuitje van.

Plak dicht met een beetje eiwit.

Je kan natuurlijk ook een andere vorm vouwen.

 

Meng chilisaus met tomatenketchup naar smaak

Dip de pangsit in de saus en

Selemat Makan!!

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This